Reserveren

Een kinderfeest organiseren met kinderfeest op maat is super leuk en eenvoudig! In een paar stappen kun je een complete themakist reserveren.

Stappenplan reserveren:

Stap 1 maak een keuze Check de beschikbaarheid van de themakist op uw gewenste datum. Heb je een keuze gemaakt dan ga je verder met stap 2.

Stap 2 reserveren en betalen Heb je je keuze gemaakt? Je kunt reserveren via het online reserveringssysteem op de website en vul de gegevens in. U dient het aantal kinderen in te vullen (aantal jongens en meisjes i.v.m. de verkleedkleding). Het aantal is (incl. de jarige). Druk op reserveren om de themakist vast te leggen.

Stap 3 ontvang een bevestiging U ontvangt van ons een bevestiging incl. algemene voorwaarden per email. Zodra u de betaling heeft voldaan dan is uw datum definitief bevestigd. Bij het reserveren van de themakist dient u een borg van 50 euro te betalen, dit krijgt u bij inlevering binnen 5 dagen op de desbetreffende rekening terug gestort

Stap 4 draaiboek en ophalen themakist U ontvangt na betaling als service het draaiboek per email zodat u alle voorbereidingen kunt treffen. De themakist kan de avond voor het feestje worden opgehaald en dient op de avond van het feestje teruggebracht te worden.

De themakisten kunnen alleen worden opgehaald op de avond van tevoren en dienen teruggebracht te worden in de avond op dezelfde dag van de verhuur. De themakisten worden niet opgestuurd of thuisbezorgd vanwege de vele en grote materialen.

Stap 5: Een uitmuntend kinderfeest Op de dag zelf maak je er een knalfeest van. Graag opletten voor:

 

  • Wilt u zorg dragen voor het zorgvuldig omgaan met de verkleedkleding? Gras-, verf-, stift-, en voedselvlekken zijn moeilijk/niet te verwijderen.
  • Alle activiteiten mogen uitsluitend worden uitgevoerd onder toezicht van een volwassen (18+)
  • Het gebruik van alle materialen en spellen is uitsluitend op eigen risico.

error: Op deze tekst berust copyright
× App met ons