Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u graag een onvergetelijk zwemfeest organiseren? Het allerleukste kinderfeest vier je natuurlijk bij Zwemschool Joke.

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes vrij zwemmen en maak je feestje extra leuk door de gekleurde onderwaterverlichting en het speelmateriaal wat aanwezig is.

Bij de verhuur van het zwembad zijn er maximaal 20 kinderen toegestaan in het zwembad en zullen er geen andere bezoekers aanwezig zijn gedurende de verhuur.

Voorwaarden

  • Wanneer u ervoor kiest om het zwembad te huren dan is de ouder/verzorger die ondertekend verantwoordelijk voor toezicht en veiligheid van de kinderen
  • Zwemschool Joke kan nimmer aansprakelijk worden gesteld. Indien u het zwembad huurt en iemand uitnodigt voor bijvoorbeeld een introductie duiken dan bent u verplicht om dit voorafgaand te overleggen met Zwemschool Joke
  • Begeleider(s) mogen gratis mee naar binnen. Er dient minimaal 1 volwassen begeleider vanaf 18 jaar of ouder aanwezig te zijn in het zwembad (dus niet in de kantine of de kleedruimte)
  • Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A en/of onvoldoende zwemvaardig zijn hebben alleen toegang met zwembandjes of een EasySwim Pro onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Deze persoon dient in badkleding, samen met het kind in het water te zijn en te beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Wanneer er meerdere kinderen zijn die niet kunnen zwemmen dan dienen er meerdere begeleiders in het water aanwezig te zijn om op de kinderen te letten
  • Reserveren kan alleen op basis van de vrije mogelijkheden in het rooster van Zwemschool Joke

Reserveren?

Reserveren om het zwembad te huren is mogelijk op basis van de vrije mogelijkheden in het rooster van Zwemschool Joke. U kunt telefonisch, per email of via het contactformulier contact opnemen over de beschikbaarheid.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de huur van het zwembad?

Meer informatie of vragen?

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over de huur van het zwembad? U kunt telefonisch, per email of via het contactformulier contact met ons opnemen.