Benieuwd naar de tarieven voor de themakisten of een zwemfeestje?

Tarieven themakist

Alle themakisten zijn standaard voor 6 kinderen. Voor het huren van een themakist betaald u € 60 per themakist voor 6 kinderen. De themakist is uit te bereiden tot maximaal 10 kinderen. Indien u meer dan 6 kinderen uitnodigt op het feestje dan betaalt u voor elk kind meer € 2,50. Bij 8 kinderen betaalt u dus € 65.

Borg themakist

Er wordt een borg betaald van € 50 per themakist die bij inlevering binnen 5 dagen weer op uw rekening wordt terug gestort. De borgkosten krijgt u terug indien er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Eventuele schade of vermissing zal worden ingehouden op de borgsom.
U ontvangt een inventarisatielijst welke materialen er allemaal aanwezig zijn in de themakist. Alle materialen dienen schoon en (af)gewassen ingeleverd te worden. De verkleedkleren, tafellaken (en indien aanwezig tafelloper) dienen ongewassen retour geleverd te worden.

Annuleren

Annulering is mogelijk tot 7 dagen voor het geplande feestje. Indien er zal worden geannuleerd dan kan er een nieuwe datum worden vastgelegd afhankelijk van de beschikbare planning. Bij annulering is er geen retournering van de tarieven van de themakist.

Algemene voorwaarden

Voor het reserveren van de themakist zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Het kan voorkomen dat een themakist tussentijds zal worden aangepast. Materialen kunnen worden vervangen of het draaiboek kan worden aangepast. Hierdoor kan het voorkomen dat de impressiefoto’s op de website en social media anders zijn dan de inhoud van de themakisten.

Tarieven zwemfeestje

ActiviteitTariefOpmerkingen
Verhuur zwembad€ 52,50 per uurAfhankelijk van beschikbaarheid Zwemschool Joke te reserveren
Zwemfeestje op maat€ 16,50 per kindMinimale aantal zijn 6 kinderen

 

Afhankelijk van beschikbaarheid Zwemschool Joke te reserveren

Discozwemmen€ 7,50 per kindReserveren verplicht via de website van Zwemschool Joke

Reserveren?

Bekijk de beschikbaarheid om de themakist op de gewenste datum te reserveren.

Themakisten

Benieuwd welke themakisten u kunt reserveren?

Meer informatie of vragen?

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over de themakisten? U kunt telefonisch, per email  of via het contactformulier contact met ons opnemen.