Kinderfeestje op maat verhuurt complete luxe kwalitatieve themakisten voor de leukste kinderfeestjes in de leeftijd van 4-7 jaar! De themakisten zijn standaard uitgerust voor 6 kinderen en kan worden uitgebreid tot maximaal 10 kinderen.

In deze complete luxe kwalitatieve en verzorgde themakisten zitten een heleboel luxe decoratieve spullen om uw huis te versieren, verkleedattributen (incl. accessoires), spelmateriaal en feestelijke tafeldecoratie om het thema compleet te maken. Binnen no-time tovert u een feestje uit de themakist.

Elke themakist is voorzien van een draaiboek met een duidelijke omschrijving van alle sportieve spellen en creatieve activiteiten. Alle (tafel)decoratie en vele sportieve en creatieve activiteiten zijn zelf gecreëerd en ontwikkeld waardoor deze uniek zijn.

Je kunt het draaiboek gebruiken als leidraad tijdens het begeleiden van het feestje. Tijdens het voorbereiden van het feestje kun je alle materialen gebruiken uit de themakist en dien je alleen zelf te zorgen voor drinken en evt. wat lekkers. Kortom alles wat je nodig hebt voor een compleet en origineel kinderfeestje.

Heeft u geen tijd om zelf een kinderfeestje te organiseren? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

U kunt kiezen uit de volgende themakisten:

De inhoud van de themakist kan afwijken van de impressiefoto’s die op de website en social media staan vermeld. Het kan zijn dat een themakist tussentijds zal worden aangepast. Materialen kunnen worden vervangen of het draaiboek kan worden aangepast. Kinderfeestje op maat zorgt altijd voor een gelijkwaardige vervanging.

Reserveren?

Bekijk de beschikbaarheid om de themakist op de gewenste datum te reserveren.

Tarieven?

Bekijk de tarieven voor het huren van een themakist. De themakist is standaard uitgerust voor 6 kinderen en is uit te bereiden tot maximaal 10 kinderen.

Meer informatie of vragen?

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over de themakisten? U kunt telefonisch, per email  of via het contactformulier contact met ons opnemen.