Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u graag een onvergetelijk zwemfeest organiseren? Het allerleukste kinderfeest vier je natuurlijk bij Zwemschool Joke.

De leukste zwemfeestjes vier je bij Zwemschool Joke. Voor een zwemfeestje kunt u kiezen uit:

  • zwembad te huren voor vrij zwemmen met discoverlichting en speelmateriaal
  • discozwemmen (vrijdagavond van 19.15-20.45 uur incl. chips en ranja)
  • kinderfeest op maat (45 min begeleid een activiteit en de laatste 45 minuten vrij zwemmen met discoverlichting en speelmateriaal)

Maak je feestje extra leuk door de gekleurde onderwaterverlichting en het speelmateriaal wat aanwezig is.

Bij een kinderfeestje op maat en de huur van het zwembad is het mogelijk om voor, tijdens of na het zwemmen een hapje te eten in de kantine. Het is mogelijk om bijvoorbeeld frietjes te halen bij de plaatselijke snackbar. Zwemschool Joke beschikt over basis borden, bestek en bekers. Indien het kinderfeest in een bepaald thema is dan is het mogelijk om zelf borden, bekers enz mee te nemen in dit specifieke thema.

Reserveren?

Reserveren voor kinderfeestje op maat en de huur van het zwembad is mogelijk op basis van de vrije mogelijkheden in het rooster van Zwemschool Joke. U kunt telefonisch, per email of via het contactformulier contact opnemen over de beschikbaarheid. Reserveren voor het discozwemmen is mogelijk op de website van Zwemschool Joke.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor een kinderfeestje op maat, de verhuur van het zwembad of het discozwemmen?

Meer informatie of vragen?

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over een zwemfeestje? U kunt telefonisch, per email of via het contactformulier contact met ons opnemen.