Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u graag een onvergetelijk kinderfeest organiseren? Het allerleukste kinderfeest vier je natuurlijk bij Zwemschool Joke.

Maandelijks is er op vrijdagavond van 19.15-20.45 uur discozwemmen voor kinderen tot 14 jaar. Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar het discozwemmen en geniet van de gekleurde onderwaterverlichting en de muziek laat je swingen in het zwembad.

Voorwaarden

  • Kinderen onder de 8 jaar mogen uitsluitend onder toezicht en begeleiding van ouder(s)/verzorger(s) die minimaal 18 jaar is de accommodatie betreden. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen vanuit de kantine ontspannen toekijken of plaatsnemen aan de badrand. Indien gewenst is het mogelijk om mee te zwemmen.
  • Kinderen die niet in het bezit zijn van een diploma A zijn verplicht een EasySwim Pro of zwembandjes te dragen. EasySwim Pro wordt niet verstrekt door Zwemschool Joke
  • Er is professioneel toezicht aanwezig
  • Reserveren kan alleen op basis van het aantal beschikbare plekken

Reserveren?

Reserveren voor het discozwemmen is mogelijk via de website van Zwemschool Joke.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor het discozwemmen?

Meer informatie of vragen?

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over het discozwemmen? U kunt telefonisch, per email of via het contactformulier contact met ons opnemen.