Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u graag een onvergetelijk zwemfeest organiseren? Het allerleukste kinderfeest vier je natuurlijk bij Zwemschool Joke.

Wilt u graag een kinderfeest op maat dan is dit mogelijk. De kinderfeestjes op maat duren 1,5 uur (waarvan 45 minuten begeleid met een activiteit en de laatste 45 minuten vrij zwemmen).

Bij kinderfeestjes op maat is het minimale aantal deelnemers 6 personen. De laatste 45 minuten is het mogelijk om het zwembad om te toveren in een ware disco met muziek en gekleurde onderwaterverlichting. Alle kinderen dienen minimaal in het bezit te zijn van Zwemdiploma B.

Voorbeelden van kinderfeestjes op maat zijn:

  • Snorkelfeest: tijdens het snorkelfeest leer je de beginselen van het snorkelen
  • Zeemeerminfeest: je leert zwemmen als een echte zeemeermin
  • Piratenfeest: altijd al gedroomd om als piraten te varen op de zee en de strijd aan te gaan met de zeerovers? Wedstrijden met roeiboten, een schat opduiken en een echte zeerover zijn?
  • Waterfestijn: de kinderen worden in het water vermaakt met allerlei leuke spelletjes zoals een estafette

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes vrij zwemmen en maak je feestje extra leuk door de gekleurde onderwaterverlichting en het speelmateriaal wat aanwezig is.

Voor, tijdens of na het zwemmen is het mogelijk om een hapje te eten in de kantine. Het is mogelijk om bijvoorbeeld frietjes te halen bij de plaatselijke snackbar. Zwemschool Joke beschikt over basis borden, bestek en bekers. Indien het kinderfeest in een bepaald thema is dan is het mogelijk om zelf borden, bekers enz mee te nemen in dit specifieke thema.

Voorwaarden

  • Wanneer kiest voor een zwemfeestje op maat dan is de ouder/verzorger die ondertekend verantwoordelijk voor toezicht en veiligheid van de kinderen
  • Zwemschool Joke kan nimmer aansprakelijk worden gesteld
  • Begeleider(s) mogen gratis mee naar binnen. Er dient minimaal 1 volwassen begeleider vanaf 18 jaar of ouder aanwezig te zijn in het zwembad (dus niet in de kantine of de kleedruimte
  • Reserveren kan alleen op basis van de vrije mogelijkheden in het rooster van Zwemschool Joke

Reserveren?

Reserveren voor het zwemfeestje is mogelijk op basis van de vrije mogelijkheden in het rooster van Zwemschool Joke. U kunt telefonisch, per email of via het contactformulier contact opnemen over de beschikbaarheid.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor een kinderfeestje op maat of de verhuur van het zwembad?

Meer informatie of vragen?

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over de themakisten? U kunt telefonisch, per email of via het contactformulier contact met ons opnemen.